Argi+ !!

Hej!,

Under sommaren och hösten har jag längtat lite till vintern, just därför att jag siktade på att jag skulle få en lugn och skön period, landa, ta igen allt som hänt, tänka igenom allt mer noggrant och ladda batterierna. Det har jag verkligen gjort, jag har tillåtit mig att ta det lugnt och bara pysslat om allt som jag tycker om, det är världens bästa känsla att kunna göra det. X2000 tåget som jag hoppade på i somras har gått ganska fort så det tål att tas igen.


Att bara sitta ner och titta på allt som hänt och acceptera det är som balsam för själen och en riktigt go känsla. Accepterat har jag ju gjort för längesen i och för sig, jag har trivts med min nya situation ändå från början och att det inte förändras känns hur bra som helst. Jag är en så mycket lyckligare människa nu än vid den här tidpunkten förra året.

 

Något som jag bara måste skriva om i dessa ganska så mörka stunder (jag tänker på ljuset ute:), då man kan känna sig ganska trött och sliten, få höstdepp, ja bara tycka att allt är allmänt grått för tillfället. Sportar eller gymmar man dessutom, finns världens bästa lösning till detta för att orka och hålla sig pigg. = AGRI + ! Jag blev grymt pigg utav den bara efter en vecka, sen smakar den jättegott!, kan verkligen rekommenderas!

 

Med ARGI+ har Forever utvecklat en innovativ produkt till alla som är aktiva och utövar någon form av sport. ARGI+ består av en idealisk sammansättning av viktiga näringsämnen, nämligen ett högt innehåll av aminosyran L-arginin, i kombination med extrakt av vindruvor, granatäpplen och nyttiga bär. Dessutom får du ditt dagliga behov av värdefulla vitaminer som C, D, K, B6, B12 och folsyra.

 

Kram Carro

 

 

Argi+ finns att köpa i Niki's balans webshop !

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-