www.gymly.se

 Gymly – daily easy body weight workouts – dagliga enkla kropps vikts övningar

 

Detta är en nystartad blogg som handlar om träning för hela kroppen. Den fungerar som en inspirationssite för enkla styrketräningsövningar som inte involverar maskiner eller gym. Upplägget är enkelt, JUST NU!, en träningsadventskalender med en ny övning per dag nu under december! Nedan följer dagens lucka med träningsövning,

Lucka 11
Burpees

Lucka 11 döljer ett klassiskt kraftprov – burpees.
Så här gör du burpees: Börja stående. Böj på knäna och sätt ned händerna i golvet framför fötterna. Hoppa bakåt med fötterna så att du står i den klassiska armhävningspositionen. Gör en armhävning. Hoppa tillbaka med fötterna så att du sitter hopkrupen. Gör ett upphopp så att du lämnar marken och rätar på armarna i luften. När du landar har du gjort en repetition och det är bara att upprepa. Tränar pectoralis, triceps, axlar, coremuskulaturen, lats, höftrörlighet, quadriceps, glutes och vader.

En riktigt bra sida tycker jag med massa inspiration för våran träning!, KUL : D
Träna hårt,
Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-