Carro, Quiros, Donald, det finns många att hylla denna kväll!!

Carro Hedwall, du är grym!! Idag var det golfens dag och jag därför vill jag ägna detta inlägg till att prata om tre otroliga prestationer.


Carro, som är en vän till både mig och syster, har klättrat som en raket under året, vunnit tre LET (ladies european tour) tävlingar, varit med och vunnit Solheim Cup, (matchtävling mellan Europa - USA) allt det under sitt första år på touren!!! Redan en makalöst bra start på en kometkarriär som bara lyser framgång, men det var inte nog. Det blev ännu en seger idag, i Indien!! 4 segrar på Ladies European Tour i år!!!, det är så bra så att man kan inte förstå det. Du är grym Carro!!

Jag fick se Alvaro Quiros sänka vinnarputten på 18 idag sittandes på första raden, som en riktig vinnare smög sig bollen över krönet och rullade fint ner i koppen. Jublet nådde max!! Vilken final och vilken vinnarputt!, jäklar vad bra!!


Det har varit riktigt spännande idag och ett tag såg det ut som att flera spelare skulle göra upp segern! Som till slut tillföll Alvaro Quiros!

Luke Donald, som till slut slutade trea, spelade imponerande bra och man kan inte annat än att beundra hans spel. I och med hans avslutande tävling och resultat är han den enda spelaren som någonsin vunnit penningligan i Europa och USA under samma säsong!! Otroligt bra gjort!

Kram Carro

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-