-"Det finns fler tillfällen"

Hallå!,

 

9 december och tiden flyger verkligen fram!!, vi har 8 dagar kvar att njuta i detta land och det ska njutas till 100%. -"Det finns fler tillfällen" var det en person som sa, men jag tänkte att - nej så vill jag inte tänka. Det är ju här och nu, så lever jag verkligen nu. : D

Det har blivit lite träning i hotellets fina gym under dagarna här, känns väldigt skönt att vara inne i rytmen ordentligt!, jag ser fram emot nästa "period", det borde vara explosivitet men kanske att vi kör lite tyngre styrka ändå. Beror på hur stark jag har "hunnit" att bli inför nästa träningsprogram. Men en sak är säker, jag vill bygga upp alla muskler jag har inför den kommande säsongen! : ),


Eftersom jag går ganska mycket utan protesen (och då med kryckor) blir det att jag tänker på träningen hela tiden, det är en annan sak att gå en promenad nu än förr. OCH jag gillar det!
Vem vill inte ha "gratis" träning?
Jag har även börjat köra balans-träning med kryckorna, stå så länge som möjligt med bara kryckorna i golvet. Det är bara att räkna sekunderna, jag ska över 15 sek innan vi kommer hem! Det är målet : )

Mål förgyller min vardag !
Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-