Dubai World Championship

Heej!,

 

Vi har fina dagar i Dubai!, varmt, sol och bara helt underbart! Idag var vi och tittade på herrarnas finaltävling här i Dubai! Det var riktigt roligt!! : )

Först besökte vi Atlantis-hotellet, ett utav världens lyxigaste, byggt ovanpå en konstgjord ö formad som en palm! The Palm! Låter helt otroligt eller hur?, men det är så det är här! Shejkerna tävlar om högst, vackrast och mest exklusiva samt udda byggnader och därav är det en väldig "bygg-hets" här.

 

Det finns bla världens högsta byggnad, undervattenshotell, världens första 7-stjärniga hotell, inomhuskidbacke, världens största shoppingmall, rymdskepp till hotell och milslånga stränder. Helt galet! Man slutar aldrig att förvånas! Det hotellet som ja bor på har 50(!) våningar och hissen som tar dig uppåt är byggd i glas och ger därav en otroligt fin utsikt bara när jag ska åka upp till rummet..

I alla fall var vi på banan idag, den var också helt otroligt fin, ligger mitt ute i öken! Peter Hansson öppnade väldigt starkt med -8!!, kul med en svensk i ledning! Det kommer bli en bra dag imorgon!!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-