Verklighetsuppfattning

Hej!

 

Har funderat mycket på överskriften det senaste dygnet, alla människor har verkligen så olika verklighetsuppfattning om saker och ting. Det finns så många åsikter om andra människor att det får mig att må illa. Inget nytt egentligen, men det som jag främst reagerat på är att, (jag tar mig som exempel)

människor tycks se problem för/på mig mer än vad jag själv gör. Det tycker jag är så lustigt. Var kommer det sättet att se på människor ifrån?
Jag letar inte efter ett konstaterande, utan mer en eftertanke och att tänka "outside the box!"
Är det så att bara för att man inte ser ut som exakt alla andra (gud vad tråkigt), så kommer det inte att fungera alls bra för dig.


- Jag är ledsen men tyvärr, nu har du förlorat ditt ben Caroline, du har gjort ditt. Tack och hej, allt för mig. Nej det är inte riktigt så!! Är det därför många förväntar sig att man ska vara så ledsen och bedrövad när något sånt här hänt?

Mitt liv "rasade" som sagt samman i två dagar (efter beskedet) men sen tänkte jag, - vänta nu!, det behöver inte alls bli som alla andra tror! Och det såg jag till att det inte blev, och tänker fortsätta med. Jag ser inga begränsningar, skulle det finnas det?, jag kan ju göra allt som jag gjorde innan. Vad är det för skillnad?
Jo jag har fått lära mig att planera "bättre" då en del saker tar lite längre tid än förut, men det är ungefär det! : )

 

Men för att återkomma till "verklighetsuppfattningen" så respekterar jag allas åsikt, alla har olika tankar om hur saker & ting ska(?) fungera. Jag säger bara tack(!), det ger mig bara ännu mer gaist att fortsätta motbevisa er : D
Jag är inte ute efter att "förändra världen", men att ge andra som läser detta en liten tankeställare,

Det är trots allt du själv som bestämmer om din egen verklighetsuppfattning : )
Ha en mysig 2:a advent !!


Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-