Nya samarbeten !

Hej,

idag har varit en sån där Lyckans dag!!, när allt gått enligt mig och jag känt mig väldigt glad och lycklig, en livsnjutardag!

Den började med ett sponsoring-möte hos Lars på SATS!, väldigt positivt och bra!! Tack för det fina stödet SATS Karlstad!, jag ser fram emot vårt framtida samarbete : D
Besök SATS Karlstad här! 


Direkt från ett möte till ett annat, det var dags för Niki´s Balans!, där fick jag laser-behandling för min rygg. Som blivit lite sned utav allt golfande nu på sista tiden....oooopps...! Men det känns redan bättre. Dessutom tycker jag att laser-behandling är så intressant, det går verkligen på djupet och läker snabbt, otroligt! När jag tidigare fick behandling för mitt operationssår läkte det snabbare än någon nånsin kunnat se!, det är kul att se resultat tycker jag!
Tack även Niki´s Balans för vårt nya samarbete!, där kan jag få behandling i form utav laser, massage, hot stone etc.!: ) Besök Nikis Balans här!

 

Jag körde mitt "mördar-körar-pass" på SATS idag!, och JAG vann!, det betyder att jag var piggare än passet och lyckades bemästra det utan att vara helt slut efteråt. Vilket jag kan vara efter ett Wandus-pass!! Men gud så skönt i kroppen!, jag mår väldigt bra när det känns att jag har kämpat på gymmet, skönast är väl ändå träningsvärken :)

 

Imorgon är det idrottsgalan i Linköping!!, det ska bli så roligt! och jag har äntligen kommit på vad jag ska säga uppe på scen. Det var en match kan jag lova!

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-