Examenshögtid

Hej!

 

Förberedelserna är i full gång! Hår, smink, naglar, klänning....! Åh detta gick så mycket fortare på två ben. Numera liknar mina förberedelser träningspass och jag är inte mer fräsch "färdig" än jag var innan. Puh! Men det viktigaste är att ha kul, sen får det bli som det blir. Det som inte hinns, det hinns inte. Så är det bara ! : )

Det är Martins examenshögtid idag, då studenterna ska ta emot sina "diplom" för att de är färdiga med studierna, lär bli en fin galakväll. Det är snabba puckar då vi direkt efter middagen åker till stockholm för nyhetsmorgon imorgon! Ska bli så kul! : D

Kristin gjorde en liten presentation utav oss idag på nyhetsmorgon lördag. Kändes konstigt att hon sa att vi skulle komma dit imorgon, jag fick fjärilar i magen. Men jag och syrran är bara oss själva och det ska bli kul, så jag är säker på att det kommer gå bra : ), hoppas jag!

 

Nu ska jag åter till att fixa klart allting,
vi hörs och ses imorgon!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-