Ett leende smittar

Hej!!

 

Jag blir så berörd över alla kommentarer, mail och inlägg som jag får. Tusen tack till alla goa människor!, ni gör mer för mig än ni kanske vet. : D är så otroligt glad för den respons jag får. Jag får bränsle och satsar framåt ännu mer!

 

Som idag, då det var en väldigt bra dag. Jag har känt mig på topp och varit så glad hela dagen. Det var en sådan dag då det inte bekommer mig ett uns att människor synar mig uppifrån och ner, eller att jag får konstiga blickar när jag hoppar in i bilen och kör iväg, idag var en dag då jag bara skrattade åt det. Jag tänkte på en intressant sak idag, det finns väldigt många amputerade människor i detta avlånga land. Men innan allt hände mig hade jag aldrig sett en enda, inte en enda! Förstår ni vad inskrängt?
Det är ju därför jag och andra får så (ibland) märkliga reaktioner, eller ibland beröm (!) för att vi "vågar" vara ute....

 

Det finns en utställning som heter Kapad kropp, den blev jag bekant med under lägret i Jönköping. Utställningen åker runtom i landet och visar 2m höga porträtt på människor som har av olika anledningar fått amputera, eller varit utan arm/ben vid födseln. Det är en öppen utställning för alla och kommer den till din stad, så kolla in! Jag fick rapporter om att den drog ca 8000 människor i Helsingborg! Inte illa tycker jag. Det är det jag menar, folk måste få titta, för det är ju verkligheten.

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-