Gym

Hej!

 

Jag är nu tillbaka i Sverige!, det var roligt att jobba under tävlingen i Spanien! Dock så föredrar jag nog att vara den som lämnar in scoren istället för den som räknar den : D
Nästa år!! Jag ser verkligen fram emot nästa säsong!, det kommer bli väldigt intressant men främst så roligt. Jag älskar ju att vara där ute och tävla!

Just nu önskar jag dock att jag haft mera "sug" efter att nöta på golfbanan, jag tror det mest beror på att jag är inne i en tung styrkeperiod med massa belastning. Då har man en tendens till att sakta ner vardagen och bli lite "tung". Ja jag vet faktiskt inte hur jag ska beskriva det, men ungefär : D


Jag ser fram emot nästa träningsperiod, då det är dags att sätta fart på grejjerna!, explosivitet!!! Det är första gången jag får göra den med ett ben så det kommer bli intressant att se hur Wandus löser detta : )
Nu ska jag iväg till gymmet och köra !!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-