Lugna puckar

Hej!

 

Väldigt lugn dag i spanien!, det är ca 20 grader ute, sol och i princip vindstilla!, : ) Mycket skönt!

mina "duties" börjar inte förrens imorgon då jag ska skriva in alla spelares scorer samt skriva dem på en stor tavla. Borde inte bli complicerat men vi får se : )

I vilket fall blir jag väldigt VÄLDIGT sugen på att spela och träna denna vecka när jag ser alla spelare och kompisar som tävlar nu i helgen. Att vara på samma anläggning (La Manga) som jag var med Lollo förra året, då hon kvalade till Europatouren framkallar massa minnen! Vi hade så otroligt kul här, syrran jag vill att du ska veta!, det är inte samma sak här utan dig!

 

Det får mig också att tänka på att det gått ett år, det gått ett år sedan resan för syster började ut i europa, i februari skulle hon spela sin första tävling. På Nya Zeeland. Den 22e feb kommer alltid finnas i mitt minne, som en utav de värsta dagarna i mitt liv. Dagen som vi båda överlevde den fruktansvärda jordbävningen.

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-