Morgonkaffe !

Hej!

 

Nu har jag precis checkat in igen!, efter en dag hemma i sverige och linköping är jag nu på väg igen. Nu väntar jobb i spanien, i en vecka. Jag fick förfrågan för ett tag sedan att komma och jobba på en LET acess tour tävling, vilket är touren under LET (ladies european tour). Det ska bli väldigt kul! Jag ser det också som lite research eftersom jag som vad som krävs för att tävla där, vilket jag planerar att göra i framtiden!

 

Igår var det en riktigt riktigt bra dag!, : D jag var på återbesök till sjukan. Nu skulle jag få reda på hur det verkligen ser ut i benet, finns det tumörer kvar? Jag var jättespänd. Luften var betydligt lättare än de andra gångerna när jag väl klev in hos min doktor.

 

Han uttalade orden - det finns ingenting som tyder på att det finns tumörer i ditt ben längre. Jiiiihooooo!!!!!!, jag ville flyga till månen så glad blev jag!!! Detta är jättestort!, ett stort steg på den bättre vägen! Jag vill aldrig ta ut någonting i förskott men den här känslan var nog den bästa jag haft. Jag ser ljuset i tunneln. Rädslan att det skulle finnas kvar, att jag skulle ställas mot ett nytt ultimatum, det var jag livrädd för..

Men den här sjuldomen, cancer, den vinner inte över mig, jag tog upp till kamp ända sedan mitt besked, och jag ger mig inte.

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-