Jason Floyd Golf Academy

Heeej!

 

Sista dagen här i spanien på Jason Floyd golf academy,
vi har haft det riktigt bra i veckan! Massor utav golf, gymträning, tester, 3D och teknik. Vi fick ut bra resultat och jag fick även massa tips på hur jag kan "undvika" att dra skada på knät när jag spelar på ett ben !! Jag gillade verkligen allt, speciellt då de har samma tänk och upplägg som hemma, jag jobbar på rätt saker i svingen och det var roligt att höra. Tack Eliasson ; )

 

Lollo och jag körde ett sista gympass ikväll, det är så skönt att köra igenom kroppen innan man ska flyga!, resan blir lättare då. På gymmet hälsade vi även på golfspelaren Alvaro Quiros, som var där och tränade.

 

Ikväll hade vi middag med JC och Patricia (även hon en golfare som satsar mot LET), vi åt spansk tapas!, mycket gott : D Efter det åkte vi och träffade Manuel De Los Santos som precis kommit hit för att träna och jobba på spelet. Kul att träffa honom igen, han är en sådan inspiration!

Imorgon är det tillbaka till Sverige igen!, sov gott!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-