Trääääning !

Hej!

Livet leker just nu, vi har det så bra i Spanien med träning, gröna golfbanor och sol! Underbart!

 

Idag hade vi tester på programmet!, vi skulle testa balansen i svingen, hur rörelsen är, vad som påverkar den, fystester och stabilitetstester!, samt spela 18 "hål" runt en green, vad jag menar är att vi hade sex olika lägen runt tre greener som vi spelade från. Därifrån fick vi sedan resultat och poäng, nyttig övning! Alltså hade vi massor att göra! Men för att orka med dagen var också en lång-lunch med JC inplanerad. Vi åkte till hamnen, solen gassade, båtarna låg uppradade, 21 grader i luften och det kändes som sommar! där vi åt en riktigt RIKTIGT god lunch!, innan det var tillbaka till golfbanan.

 

Jag testade för första gången idag att slå med protesen, mitt Genium testknä! Det var över all förväntan och fungerar jättebra. Det roterar som det ska och att jag kan ställa in "järn-7a" eller "drivern"-mode i knät gör det helt OTROLIGT! Detta är ett ben som jag kommer att kunna spela som vanligt med igen!, det gör mig så lycklig

Dagen har alltså varit riktigt rolig och intensiv! Efter alla tester, (som gick helt ok), åkte jag och syster till gymmet för att sedan avsluta med lite bubbel och bastu!, mmmmmm, kroppen är skapligt nöjd nu : )

Sov gott!, kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-