Klippkort på sjukan !

Hej!

 

Jag börjar nästan undra när mitt "klippkort" från sjukhuset blir hemskickat!, skämt åsido : ) Jag har nu tappat räkningen på alla gånger jag varit där! Nu på senare tid är det som tur är bara snabbesök till ortopedverkstaden för att fixa protesen, men att åka till sjukhuset vareviga dag så börjar man nästan undra, har det blivit mitt andra hem?

Idag var de i alla fall dags för genium!!!!, det passade perfekt och jag hade tagit med golfklubbor för att vi skulle programera in de olika lägena!, men framförallt testa om det gick!!

 

Jag böjde på knät, väntade en sekund medans jag ställde mig i uppställning, och började sedan min svingrörelse....spänd på resultatet! Men det gick!!! Jag kan svinga med benet!!!, jaaaaaaaaaa!!!! det är så häftigt och jag blir så glad! att jag även nu kommer styra mitt ben med en fjärrkontroll är helt nytt!! Den "mänskliga" världen blir alltmer robotlik!, : )

 

Med all positiv energi och nya bekräftelser på att saker och ting löser sig åkte jag till gymmet för att köra ett ordentligt pass!, så skönt och man mår så bra efteråt!!

Gonatt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-