Vila !

Hej!

 

Även om jag fått ta de lite lugnt från träning av olika skäl denna veckan så har jag haft fullt upp ändå. Mitt företag som precis är uppstartat tar mycket tid, men det är värdefullt eftersom detta är något jag vill satsa på. Så det gäller att sätta sig in i allt pappersarbete så att allt blir rätt. Företaget bedriver golfspel på professionel nivå, föreläsning och så småningom och förhoppningvis(!) kurser/coachning!

 

Andra saker som jag lagt på is under sommaren har jag också tid att klara upp nu. Det känns så skönt att "rensa" och bli kvitt allt som hänger över en. Jag känner att de här "lugna veckorna" är oerhört viktiga viloveckor för mig. Det är ärligt talat första gången jag får riktigt pusta ut efter operationen. Det har varit så fullt upp med träning, tävling, intervjuer, flytt, sätta sig in i "proteslivet" och ta sig ann <strong>Alla</strong> vardagliga situationer att jag inte haft tid över för vila eller att över huvud taget tänka igenom vad som har hänt, noggrant. Dags att stänga utav autopiloten och komma ikapp lite : )

 

Sov gott !
Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-