Älskade liv

Hej!

 

Idag har jag haft en superdag!!

Det började som sagt med föreläsning på llandaskolan för årskurs 8!, dagens tema var mod och jag skulle återligen prata om mina livserfarenheter och var de tagit mig. Det som är så spännande med att hålla föredrag (för mig) är att jag är väldigt spontan och inte håller mig till "manus", då vet man att ingen föreläsning blir den andra lik. Men jag blev väldigt nöjd med dagens föredrag!!!, mycket fokus på jordbävningen som vi upplevde tidigare i år och sedan såklart amputationen. Det kändes som att jag nådde ut med mitt budskap och fick fram vad jag ville!


Ibland skulle jag vilja vara åskådare till mig själv så att jag fick se hur det ser ut, att filma föredragen är säkert något jag kommer jobba med i framtiden, speciellt när jag vill förbättra något.

 

Det var riktigt roligt att komma till llanda idag, den respons jag fick var underbar! TACK så mycket : D

 

Det är som med en golfsving!, när vi ska fastställa vad nästa steg är så filmar vi, på så sätt kommer man vidare! Älskar dagens teknik : ), så mycket möjligheter!

Nu har jag förberett en middag till mig och min vän Malin, det är så kul att få besök! Kommer bli en toppenhelg!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-