Så lite gör så mycket

Heej!

 

Jag tog idag och igår "ledigt" från golfträning, det behövdes med tanke på den tuffa belastningen i helgen och allt annat jag gjorde innan. Det behövs bara mikropauser ibland för att göra stor skillnad, det känner jag av redan nu. Mitt knä tycker om mig igen och jag börjar återhämta all energi som behövs för att vara lika aktiv igen! På tal om att lite kan göra så mycket. Jag var på Health Care idag (gymmet) för att köra mitt första pass på den "tunga styrkeperioden". Jag var precis i slutet på passet och stod och stretchade då en kvinna kom fram och sa, - jag måste bara säga att jag tycker du är så bra och imponerande, har läst och sett artiklar och ville bara säga det till dig.


Det tyckte jag var så underbart strongt gjort!, och vad glad jag blev!! TACK så mycket!, har gått omkring och känt mig jätteglad sen dess!!

 

Jag tror på att både ge och ta gör gott, de försöker jag ha med mig varje dag! Om vi ser världen lite ljusare och tycker om människor blir den mycket finare att leva i.¨
Sov gott!!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-