Världen stannar upp en sekund

Jag är tom, helt tom.
Vissa pusselbitar har fallit helt på plats, vissa har faktiskt trängt in djupt, ända in i hjärtat.

Datumet var 26e maj 2011, jag hade precis kommit hem från sjukhuset och min amputation. Precis börjat anpassa mig till livet och ta mig ann alla dess utmaningar! Jag kommer ihåg att mamma kom inrusande med en tidning...
- Titta Carro, titta!, det är en artikel om en tjej som bara har ett ben och verkar dessutom ha världens bästa inställning!

 

Jag läste den, blev helt fylld utav positiv glädje och bekräftelse. Bekräftelse på det som de flesta tvivlade på, att den fanns en framtid, en bra framtid. Ett aktivt liv att leva och ett liv att leva och kämpa för. Den artikeln gav mig en bekräftelse på hur mycket inställning betyder och jag minns att jag tänkte, - henne vill jag träffa en dag, det vill jag verkligen! Jag rev ut den ur tidningen och sparade artikeln. Den var till för de dagar då jag ville känna inspiration eller de dagar då jag kände mig ledsen och bara ville höra på någon annan. De dagar har jag läst om den levnadsglada tjejen som hade, i mina ögon, världens bästa och positiva livssyn!

 

 

Livet kan förändrats så plötsligt, jag vet att jag skrivit om det tidigare i min blogg. Livet är inte självklart, det är lätt att ta för givet eller glömma bort. Jag vill aldrig glömma det, jag kommer aldrig glömma det. Ibland stannar världen upp för att lyssna, jag lyssnade med hela mitt hjärta ikväll. Den tjej som jag sett fram emot att få träffa i helgen, den levnadsglada tjejen med mål att inspirera, som hon gjorde med mig, slutade att andas för tre dagar sedan...26 år gammal...


Supermadde

 

R.I.P

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-