C-leg Otto Bock !!

Hej!

 

Har precis varit på otto bocks dag i uppsala där jag fick prova ett c-leg!! Jättehäftigt var det men också ganska annorlunda det jag är van vid. Det nya benet styr jag inte själv på samma vis utan den gör knärörelsen själv när jag rör mig framåt. Lite svårt att förklara i skrivna ord, jag tror jag får ta det lite pö om pö. Annars blir det en hel manual och de blir nog inte särskilt roligt att läsa : )

 

Jag gjorde i alla fall något som jag aldrig trodde jag skulle klara utav första gången jag provade ett c-leg! Jag gick nerför en trappa, precis som vanligt! Det har jag inte gjort sedan innan operationen så det kändes ganska otroligt. Det ska bli spännande om jag får fortsätta använda det framöver!

 

Imorgon börjar Össurs läger där jag får lära mig massor utav nya ben, knän osv. Få massor utav inspiration, kontakter och träning!! Det ser jag fram emot!! : )

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-