Förberedande tung styrkeperiod !

Hallo!

Sent inlägg ikväll, jag har även hunnit förflytta mig igen. Känner mig som en flyttfågel ibland - bara flänger från de ena stället till de andra : )

 

Igår träffade jag Wandus på idrottslabbet i linköping!, vi gick igenom nytt program!! Wiihooo!!! "förberedande tung styrkeperiod"! Låter som något att bita i!
Det var det också, jag får i olika övningar öka på belastning och när ett set är gjort ska det kännas som att jag helst inte skulle velat göra en repetition till! Såpass tungt ska det vara.


Jag gillar det nya programmet för att det innefattar mera benträning, det är viktigt att hålla igång och även bygga på de musklerna i det benet jag fortfarande har kvar för att orka allt jag tar mig ann framöver!

 

Tävlingssäsongen är dock slut för i år :(, lite snopet då det kändes som jag precis höll på att komma igång på riktigt! Men det sparar bara krafterna till nästa år antar jag. Jag kanske inte skrivit i bloggen vad ja siktar på nästa år med golfen. Men mitt stora mål är att ta mig ann Nordea tour igen!! (den svenska touren) jag känner att jag kan spela på den touren, men det krävs ganska mycket jobb och slit. För jag vill mer än någonsin komma tillbaka till standarden jag hade förut, även om jag vet att vägen är lång....

Men jag vet att det går!, jag vet att allt går! Man måste bara bestämma sig och våga slita, våga betala det som krävs, då kan man uppnå sina mål/drömmar!

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-