Premiärföreläsning och SVT !!

Hej!

Idag har varit en fullspäckad dag!, jag började den med ganska mycket nerver!! : )
Det var dags för mitt första längre föredrag!, ämnet var MOD och jag skulle berätta om det utifrån mina egan livserfarenheter!


Som skrivet tidigare i bloggen känns en väldigt "strukturerad" förberedning väldigt konstlat för mig och jag blev jättenervös då jag försökte kompa något som inte var jag. Varför skulle jag utsätta mig för det?
Så det fick bli bilder som blev mitt hjälpmedel och till det satte jag in massa improvisation!! : D och det blev faktiskt jättebra!, riktigt roligt och jag fick verkligen mersmak!! :)

 

Här är länken till llandaskolans hemsida där de kort sammanfattade min föreläsning, väldigt roligt att se att jag berörde! : ) 

 

http://karlstad.se/apps/symfoni/karlstad/karlstad.nsf/($All)/BE317AFE93890A3CC1257929004124D9Open

 

Efter föredraget var det dags att åka ut till klubben där syster och jag skulle möta svt (värmlandsnytt)för ett uppdaterande inslag. Det gick bra och var roligt, vi fick info om att inslaget kommer någon gång i nästa vecka! Lägger självklart upp det på bloggen!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-