College Park 2011 !!

Hej!

Under min vistelse i USA och Phoenix, Rio Verde spelades även College Park. Det är en lagtävling mellan USA - internationella laget (resterande världen). Det är matchspel över 36 hål (dagen efter sista tävlingsronden). Jag fick vara med i det internationella laget bestående av spelare från tyskland, australien, england, canada osv, vi skulle alltså möta USA i en typ Ryder cup form. På förmiddagen skulle 8 foursamematcher spelas och på eftermiddagen spelades 16 singelmatcher.

 

Jag spelade foursamematchen med en kille från Canada och vi mötte två killar från USA. Det visade sig bli en riktigt spännande match! Efter 14 ledde vi med 4 och började slappna utav för att avsluta det hela. Just då högg de andra laget och tog tre raka på oss, vi var alltså bara 1 upp inför arton... Nu kom nerverna!


Jag skulle slå ut och det låg en bunker både till höger och till vänster. - lägg för f*n inte bollen i bunkern var det enda jag tänkte. Så small det, jag missade bunkern och bollen låg fint på fairway! puh!, Vic la upp bollen till 56m till tredjeslaget och jag kunde bara lätta wedgen in till flaggan för att sedan avsluta och vinna matchen! Äntlighetskänslan kunde aldrig känts bättre!!

 

Jag spelade inte på eftermiddagen men det internationella laget gjorde susen ifrån sig så vi vann till slut!!!, med en poäng! : D Såååå roligt!!! Under de år som College Park har spelats (13 år) så står det nu 6.5 till båda lagen i vinster!! Kul!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-