Uppdatering !

Hej!

Long time no see...jag ursäktar detta!! Precis hemkommen från USA och det har varit en utav mina mest fullspäckade resor/tävlingar. Jag ska göra en kort sammanfattning utav min tid över atlanten.

4e okt:
Tävlingen började!, jag var riktigt taggad och förväntansfull över första rundan. Första tävlingsrundan med de nya klubborna och jag ville inget hellre än att spela bra! Men inte var de hela världen om de inte skulle gå intalade jag mig. Det blev en riktig kämpar-runda, jag missade mina birdie chanser och gjorde tunga bogeys. Spelet kändes bättre än det slutligen noterades, +9. Men jag tog med mig känslan inför rond två.

 

5e okt:
Andra ronden!, spelet kändes riktigt bra på morgonen och skulle också förbli så under ronden! : ) , riktigt roligt! Mina drives satt som ett smäck och jag hade bra kontakt med järn-slagen, en riktigt bra känsla i spelet. En tråkig dubbel på 18 avslutade ronden som noterades +5. Nu hade jag allt att ge imorgon!

 

6e okt:
Sista ronden!, mitt huvud var på g men kroppen kändes allt segare. Jag fick inte igång den ordentligt även om jag gjorde samma rutin på uppvärmningen. Men knät kändes bra (tack och lov!), så det var bara ut och tuta! Tajming, bermudan och spelet var inte på min sida de första nio och jag hade det riktigt riktigt tungt...men efter en väldigt bra upphämtning sista nio och bättre spel kom jag till slut in på +10.

Jag har förhoppningar på att tävlingen skulle gå lite bättre än vad den gjorde. +5 ronden kändes som mitt "vanliga" spel och den ronden då jag hade bäst känsla. Men golf är som tur inte allt och jag är nöjd över min sista tävling detta året! Jag kom 2a i tjejklassen samt runt 20e plats bland alla, (122 startande)

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-