-"Can you handle the steps?"

Hej!

Idag har jag hunnit med massa saker!,
Från lite kontorsarbete åkte jag till lärcenter-skolan i Forshaga för att prata om proffslivet, hur man går till väga, vad som är viktigt att tänka på och hur man går tillväga. Det var jätteroligt att prata och jag hoppas eleverna fick ut någonting för deras egna satsning.

Efter besöket åkte jag direkt till golfbanan för att träna och sedan träffa Emelie!, vi skulle göra en ny plåtning med mina Daily-kläder. Det var riktigt roligt och jag hoppas att vi fick till några bra bilder, ska bli så kul att se framöver! www.essfoto.se

 

Träningen efter plåtandet bestod utav att slå massa bollar. Jag jobbar på att få in rätt känsla inför tävlingen i Arizona nästkommande vecka. Jag träffade bollen rikrigt bra, svingen var lugn och stabil. Imorgon får jag mina nya PING-klubbor!! : D jag LÄNGTAR!!!

 

Jag kommer ladda upp några utkiksbilder som hag tog under Solheim cup. Jag gick nämligen 173 trappsteg upp i ett högt torn för att se ut över banan. Det var faktiskt högst uppe i slottet på Killeen Castle, som vetter ut mot artonde green! FIN utsikt : D Det var en riktig utmaning att ta sig upp och jag känner mig nu redo för att ta mig an nästa torn, Eiffeltornet! Ingen dröm är för stor för att förverkliga om man vill!, eller hur var det? : )

 

Kram Carro

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-