Som en bomb rakt in i hjärtat...

Hej!

 

Idag är ännu en dag i lyckans tecken. Upp i ottan igen efter en sen hemkomst till Sverige, det var nämligen dags för Barngolfen idag på Hills gk i Göteborg! Tävlingen spelas till förmån för Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus och samlar även Sveriges golf-elit som slår ett slag för stiftelsen. Sponsorer och arrangörer gör det här till ett jätte-event och gör därmed skillnad för de sjuka barnens liv/framtid.

 

Vi var 26 lag som ställde upp på banan, tre personer från ett företag (sponsorer), en kändis och ett golfproffs i varje boll. Totalt var vi 5 stycken och skulle spela scramble över 18 hål. Kändisar som Thomas Brolin, Limpar, Kronér, Olle Sarri, Anders Ekborg, ICA-Stig, Louise Karlsson, Kristin Kaspersen och Erik Segerstedt var på plats för att förgylla dagen. Jag fick äran att spela med tre killar från Hänt Extra samt Anders Ekborg, mycket trevlig boll och överlag bra spel : )

 

Tillbaka till barnen på Drottning Silvias barnsjukhus. Under middagen fick vi se en film från sjukhuset och därav få en inblick i hur barnen har det och hur de lever varje dag, hur de kämpar. Att de redan vid 1-2 års ålder får uppleva en kamp mellan liv och död, en fråga om att överleva, få perspektiv och kunna värdesätta livet vid en så ung ålder är ofattbart. Under den 2 min långa filmen fick jag kämpa med att hålla tårarna borta, jag blev rörd, rakt in i hjärtat. Det slog ner som en bomb och jag minns att jag tänkte, medan jag satt i den fina salongen med ljus på borden och underbar mat, - fasen vad bra jag har det, vad jag är lyckligt lottad, jag har kvar allt. Ja må ha "förlorat" ett halvt ben, men jag har ju ALLT kvar!! Kvällen fick mig att värdesätta allt jag varit med om en extra gång, tanken spelas upp i huvudet,

 

- vilken förbannad tur jag har haft....

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-