PING !!

Hej!

 

Idag hände något alldeles fantastiskt!, jag fick sponsring utav PING-klubbor!! För att kunna få klubbor som passar så gör man oftast en custom fitting, (mäter hastighet, vinklar, spinn osv), vi skulle göra det idag och jag trodde det skulle bli i PING:s egna "custom-fit tält". Men nej, det var riggat på drivingrangen!!, drivingrangen!! jag skulle få slå bollar från den under självaste Solheim cup!! : ) , för bra för att vara sant! Men nej det var verklighet, Carin körde mig dit och jag fick stå och slå, gissa om jag var nervös när både Stupples och Inkster dök upp och ställde sig bakom (längre ner). Herregud!, vi fick till slut ett par bra slag så vi kunde mäta och få ut rätt klubba! Det här ska bli intressant men också så otroligt kul att bli PING spelare! Ser fram emot när klubborna kommer och vårt samarbete, tack PING !!

 

Till banan och spel i Solheim, det har varit en FANTASTISK dag idag med mycket bra golf, stämning och väder!! Vi fick allt vi önskade även om Europa gärna hade fått ha några poängs ledning inför singel-matcherna imorgon. Nu är det lika, 8-8. Spännande!, precis som ett Solheim ska vara!!

 

Highlight of the day: Suzanns putt på 16 var hur grym som helst!! Hur satte hon den?, riktigt imponerande !!
Ser fram emot en GRYYYM dag imorgon!,


GO EUROPE !!!!

kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-