1p ledning utav europa !

Hej!

 

Idag har varit en helt fantastiskt dag!, vi började som sagt dagen med att se första utslag och därmed allt jublande! Var häftigt och jag njöt till fullo även om det var väldigt kallt när de första grupperna gick ut. Jag fick under förmiddagen följa matcherna i den mån jag kunde eftersom jag tog mig till fots, men det gick överraskande bra! Trots 17.000 åskådare lyckades jag bana min väg mellan massorna : ) En gång under dagen fick jag även åka med Europas egna "buggy" då vi skulle transportera oss en längre sträcka, innan vi åkte skulle vi få med en person till på bilen, och inte vem som helst utan Annika! Det var riktigt roligt att få träffa henne!, vilken stjärna hon ÄR, otroligt.

Dags för lunch innan spelet på eftermiddagen började, jag såg extra fram emot att se Carro in action!, höll alla mina tummar men visste att det egentligen inte behövdes, för hon är så fantastisk ändå! Vilket team ni gör, systrarna Hedwall!, success!! : D

 

Under eftermiddagens spel lyckades Carin få tag i en bil så hon och jag kunde ta oss mellan grupperna och hålen, så roligt att komma ut och se hela banan!, jag kunde aldrig varit lyckligare! Till råga på allt så lyckades jag även få ett pass som tar mig innanför repen runt banan, det var verkligen hur bra som helst då man kom intill överallt och fick se allt som hände runt greenerna! : D

 

Vilken dag jag har varit med om!, vilket spel jag fått se och vilka människor jag träffat!, underbart! Spänning, glädje, och entusiasm får beskriva min dag! Europa leder med 1p inför imorgon, det blir alltså en ny väldigt väldigt spännande dag! Det ser jag fram emot!!

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-