Europe, europe, europe !!

Hej!

 

På plats i Irland och Killeen Castle!, jag mötte upp Carin, Lena och Christoffer innan det var dags att åka till banan och invigning utav Solheim cup! Fint väder, mycket folk på plats och väldigt trevligt sällskap började vi med en kaffe i klubbhuset, det andades verkligen Solheim där. Allt är ordnat och fixat till topp, stora tv-skärmar, uppbyggda läktare, massa färgglada volontärer, flaggor hit och dit ger massa stämning, kan det bli bättre?

 

Vid fem började invigningen, jag fick sitta med de andra från "LET - board" på fjärde raden, inte helt fel! Irländsk musik dånade ut från scenen och stämningen skruvades upp ännu en volym innan de båda lagen kom inmarscherande upp på scen, då var det jubel. På vardera sida om mitten och den röda mattan sjöngs hejaramsor för vice lag, usa, usa, usa!!, europe, europe, europe!! Jag fick därmed en liten känsla utav hur det kommer att vara imorgon! Vi ska vara på plats på första tee, (som är känt för just det, att folk skriker och är helt galna för sina lag). Invigningen följdes upp med några tal, bla från presidenten och sedan var det dags för "höjdpunkten", spelarna blev presenterade samt att laguppställningen för morgondagen gavs ut. Det blir ett tufft fajt imorgon!, :


(Europe / USA)
7.40
Maria Hjorth, Anna Nordqvist / Michelle Wie, Cristie Kerr

07:52
Karen Stupples, Melissa Reid / Paula Creamer, Brittany Lincicome

08:04
Catriona Matthew, Azahara Munoz / Stacy Lewis, Angela Stanford

08:16
Suzann Pettersen, Sophie Gustafson / Brittany Lang, Juli Inkster
 Följ Solheim här!

Kram Carro

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-