2 dagar kvar !

Hej!

 

Intervjun idag med Svensk Golf gick bra!, vi pratade och fotade lite på banan men också på gymmet! När jag ändå var där körde jag ett långt stretchpass. Kroppen var lite seg från gårdagens gym och hårda vecka, så jag gick alltså in på "mjukvecka". Underhålla musklerna och spara energi i kroppen så att jag orkar mera golfträning. Jag tycker att min planering med träningen fungerar bra, känns som att jag har hittat bättre balans nu och det gör att jag kan jobba vidare! Men det var inte helt lätt i början när jag fick "starta om", det gick inte längre att bara köra på "som vanligt", men så småningom är jag där!!

Imorgon väntar bättre tillpassning utav protes och det ser jag fram emot! Jag har också börjat ladda för Solheim som börjar på fredag!!, ska bli hur kul som helst!!

 

Kram carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-