Nytt samarbete, Gococo !

Heej!

 

Bloggen har fått lite vila men nu är jag tillbaka igen!, med en glädjande nyhet!, faktiskt flera stycken!! Jag har fått ett nytt samarbete med ett företag som heter gococo!!! De är specialiserade på att göra funktionsstrumpor - t-shirts och mössor. En ingrediens till de aktiva funktionsplaggen är kokosnötskal! Jag har inte fått hem produkterna ännu men det ska bli väldigt kul att börja använda dem! Helfräcka färger, designs och främst väldigt bra funktion, gå in på hemsidan och bli inspirerad som mig!!

 

Jag fick hem nya höstkläder från Daily idag!!, massa fina kläder som jag kommer stormtrivas i när hösten verkligen faller på! Att kläderna gick i färgen stark rosa var ett riktigt stort plus, tack Helena!!

 

Nästa vecka kommer jag att åka och titta på en stor sak, nämligen Solheim cup!!!, en tävling där USA möter Europa!!, på europeisk mark, nämligen Irland och Kileen castle!! Det blir en riktig uppvisning! Jag är riktigt förväntansfull och det kommer att bli så roligt!!!

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-