På prov !

Hej !

 

Idag var det dags för lektion för Fredrik!, det var ganska längesedan så nu var det verkligen dags! Riktigt roligt. Värdefullt snack innan för att sedan följas upp med lite svingträning. Jag måste säga att det kändes riktigt gott att se att jag lyckats bibehålla svingen såpass bra på ett ben. I de flesta "lägena" i rörelsen (som jag nött i åratal) satt det bra!! Sånt blir man väldigt glad utav. Jag lyckades även vrida upp fullt med foten utställd från kroppen, bibehålla knät i en behaglig position och sedan svinga igenom. (detta har jag tränat på så att jag nästan blivit galen!), det är svårt att hålla balansen på toppen då jag redan från uppställning sett flyttat ut foten (som kalle anka) och det gör att jag kommer väldigt olika ner till bollen. Men idag lyckades jag få fason på det och vet nu hur jag ska göra, = bollplacering 5cm bakåt, där var svaret!

Välbehövlig lektion följdes upp utav en dag med fulla bestyr och ärenden, "kontoret" behöver också få en omgång ibland. Mitt företag blev precis klart och det känns förstås helt underbart!!! : D

 

Imorgon får jag besök från irland, ska bli mycket roligt! Det blir med andra ord en fartfylld vecka!

Ha en bra kväll !
Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-