Domedagen !

Hej!

 

Igår var dagen inne, dagen med stort D, domedagen för mitt tillstånd.
Alltså, återbesök på sjukhuset...Dagen hade precis passerat 4 månader efter min operation och tankarna har virvlat rejält den sista tiden...

En stor klump hade börjat bildats precis innan vi skulle åka iväg till min läkare, nu skulle alla prover och röntgen ge ett svar. Hade jag blivit utav med min värsta mardröm?, var jag på ny gång tvungen att inse ännu ett svårt livsbeslut?, hur skulle det bli!?!
Jag har hela tiden ställt in mig på att allt ska gå bra, att jag nu skulle vara väck det onda. Men jag var rejält nervös att så inte skulle vara fallet. Varje gång jag har satt min fot på sjukhuset och haft ett återbesök har jag fått ett negativt besked, nu gällde det att vända på det!!

 

Jag såg direkt i min läkares ögon att allvaret inte fanns där, det var inte alls som förra gången, direkt kände jag att klumpen i magen släppte lite..
- det såg ju bra ut på röntgen, sa han innan jag hann sätta mig ner.
- va, vad sa du?, vad menar du? Frågade helt paff eftersom jag på något vis inte var beredd.

 

SÅ SKÖNT!!! Vi har tagit ett litet steg på en STOR stig!!, vägen till att vara helt säker på att något av cancern inte kommer tillbaka är ganska lång. Jag vill heller inte ta ut segern i förskott men det var så OTROLIGT skönt att jag för en gångs skull fick ett positivt besked, jag är överlycklig, så glad och förhoppningsfull!!

Det kändes som att det var segerns dag.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-