Fysträff !

Hej!

 

Igår avverkade jag mott första "mördar-pass" på gymmet!, jag testade även cykel för första gången!! 15 min blev det och jag själv är överväldigad att jag fixade det så bra. Jag kände mig in i hur det var förut och det kändes nästan likadant!! Foten, knät och låret trampade runt runt och det kändes som att det var en liten dröm som gick i uppfyllelse, jag kan cykla igen!!! : ) det menas också att jag har hittat en konditionsform som jag kan känna att jag håller kvar konditionen samt att jag kan ta ut mig ordentligt!
Det är det här jag har väntat på. Alltså har jag kanske kunnat gjort detta hela tiden men det var inte förrens igår som jag kände mig mogen för det, det gäller att lyssna på kroppen!

 

Annars körde jag,
15 min cykel
150 sit ups
20 push ups
20 sidolyft
30 "nacklyft"
20 ryggresningar
30 tåhäv
30 latsdrag
30 benböj


Och lite med fria vikter, allt som allt, ett riktigt bra träningspass!

Senare på dagen hade jag stämt träff med Wandus! Min fystränare sedan 2 år. Efter all sjukgymnastik känner jag mig redo för att börja med fysen igen. Vi gick igen två nya träningsprogram, några gamla övningar fanns med men annars några nya att ta tag i! Vad roliga program sedan, en riktig motvitationshöjare!! : )

 

Glad träningsdag!,
Kram Carro

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-