-"who needs two legs to play golf ?"

Hej!

Igår spelade jag som tidigare berättat Pro Am med Carin Koch och två andra killar, OCH vad roligt det var! Jag hade roligt från början till slut även om jag var jättenervös i början och blev ordentligt "uppvärmd" utav en geting som satte klorna i mig...
Men allt gick bra, det var längesedan sist jag blev stucken men ursh vad ont det gör!, som Carin sa -efter allt du gått igenom är väl ett getingstick ingenting. Ja det kan jag ju hålla med om : )

 

Spelformen igår var scramble, något som jag inte heller har spelat på HUR läge sedan som helst! (För er som inte vet så slår alla i gruppen och sedan väljer man det bästa slaget, så får alla slå därifrån osv) vi spelade bra första nio med varannan birdie - varannat par, -5 (efter nio). Där fick vi reda på att vi inte alls var "bra" då alla andra var ännu bättre! Så vi la i växel två, fick i en eagle och noterade till slut -12! Bra utav oss även om vi inte var i toppen. De vann på -17..

 

Det var en upplevelse för mig att spela detta och jag är så glad att jag fick komma, tack! : ) jag fick känna på tour-känslan som spelande och det var jätteroligt! Efter ronden frågade en utav killarna mig, -who needs two legs to play golf?
Funderandes en sekund blev mitt svar - no one, play better on one leg!

 

Bethan (LET) gjorde en liten artikel om mig, länkar till den här:
Caroline Larsson plays LET Pro Am on one leg

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-