Hur mycket betyder en vad?

I veckan "fick" jag en vad!!, det var lite skillnad på den hemmagjorda vaden som jag fick uppfinna själv de första veckorna, för att det skulle se bra ut i ett par byxor. Men nu har jag alltså en kosmetik-vad, kanske inte den mest naturtrogna men det funkar! Jag är på god väg! Läste någon stans att det finns ett företag i USA som gör kosmetik till proteser där man kan välja material (först och främst), blankt, matt osv, sedan finns tillval som fräknar, födelsemärken eller andra naturliga tecken.

 

Det låter faktiskt lite sjukt att man kan göra sådant, jag har ingen aning om det ser bra eller "äkta" ut men funkar det är det ju helt fantastiskt!, om man vill att benet ska se ut som ett riktigt ben. Men egentligen, kan man göra vaxdockor så äkta så varför inte?

Jag får forska mera i detta!! Om någon vet mer än jag så skriv ett inlägg!

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-