1,4 km stavgång !

Hej!

Jag har klarat utav ett ganska stort delmål, kunna gå 1,4 kilometer med stavar! : ) jag tog med mig mamma ut i skogen och så gick vi den lilla rundan på en motionsslinga! Innan operationen avverkade jag de 1,4 kilometrarna på 7 ynka minuter..!, då var det ingenting! Nu kändes det ändå ganska långt!!
Men jag är så glad att jag klarade utav det! : D det visar mig att jag är på god väg att göra något bra utav min gång/vardag med protesen! Jag vill kunna springa igen!!, jag har alltid älskat att vara ute i naturen och springa, kunna ta ut sig själv maximalt eller bara vara ute och jogga. Det är en frihetskänsla utav dess like! Så, nu har jag gett er alla med två ben lite mer samvetskval då ni är så "fria" och priviligerade!, inga ursäkter, nu är det bara att gå ut och kuta! : D

Vi ses snart i spåret !
Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-