Livet som en duracellkanin

Hej!

 

Mitt liv fortsätter i samma rush-anda. Tack vare helgen och lite vila fick jag ny fart på mig själv, behövligt!

Så dagen idag började med intervju för GP posten! : D kul! Håll utkik framöver, antingen i tidningen eller här på sidan under länken "media", där laddar jag upp alla tidingsartiklar och de tv inslagen som jag varit med i. Nu blir det alltså ett till att ladda upp framöver, : D


intervjun gick bra och var rolig, men det kan ju också bero på att det var en fors-hagin som gjorde den. Vi har nästan bott grannar förut och till och med spelat en golftävling ihop (på natten!) för typ tio år sedan! Världen är allt liten!

Vi fick vänta med fotograferingen då ljuset inte var tillräckligt bra. Men när vi sedan återupptog det på eftermiddagen så blev det jättebra bilder! Vi höll på ett tag och pga all posering har jag nästan fått träningsvärk i rumpmuskeln!!, hela benet fick spänna sog så mycket för att klara utav alla de 40 olika stillastående (!) poserna....puh! Men vi fick till bra bilder så det var det värt!

 

Snart kommer den nya Etidningen "Ungagolfare" ut som vänder sig till juniorer och golf. Tidningen görs utav Tim & Jan och jag har sett ett litet smakprov ur den, ser jättebra ut! Den rekommenderar jag att gå ut och läsa på nätet när den kommer! Utgivningsdatumet skriver jag självklart om här på bloggen! Jag kommer även ha en liten inspirations-text med i den första tidningen, under "Carros spalt". Det är nytt för mig att skriva texter åt en tidning men det känns roligt, spännande och inspirerande för mig också!! Sedan hoppas jag ju att det jag skriver ger någonting, men det får vi väl se, upp till bevis! : )

 

Sov gott !

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-