Underbar träningsdag !

Hej! 

 

Min träningsdag började på Health Care gymmet i Linköping där jag träffade Marcus för en träningstid på G-trainern. Det är andra gången denna veckan som jag tränar på den och måste säga att det känns bättre varje gång jag kör! Idag kunde vi öka till 2.5 gånghastighet, jag vet inte hur mycket det mäter i km hastighet eller om det är samma eftersom vi ökar på springbandets skala. Jag länkar http://www.egelstig.se här till Marcus hemsida, så kan ni alla gå in och läsa om vad han har för sig som sjukgymnast/fystränare. Där finns även tips på träning, kost, tejpning och mycket mer! 

 

På eftermiddagen var det golfbanan som gällde och jag körde ett rangepass. Mycket på grund av att jag vill öva in min "nya" rörelse i svingen där jag ska undvika att belasta mitt vänster-knä för mycket i uppvridningen. Det är svårt då jag måste lägga extra fokus på balansen på toppen och sedan i nersvingen. Om balansen inte finns där så måste jag "kompensera" och då är det lätt att jag blir bakåtlutad precis innan jag kommer ner till bollen. I och med det dras all kraft bakåt och jag tapoar både längd, styrka och framåtrotation. Den här "nya" rörelsen behöver mycket träning och nötning, det känner jag! Just nu är mina långa järn, träklubbor och drives svåra att slå då jag inte kommer framåt i svingen, ju längre klubba - desto mer fokus att hålla tekniken på plats ! 

För i övrigt var det en sådan underbar dag ute på klubben, jag gillar starkt att stå och slå då det varken är för varmt eller kallt, solen står lågt och golfbanan blir sådär vacker, då får jag inspiration och mycket träningslust!! jag hoppas med andra ord på fler augustikvällar som denna. 

 

Kram Carro 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-