Viasat golf intervju !!

Hej! 

 

Det har varit en händelserik dag med mycket eftertanke. Det behövs sådana dagar in i mellanåt, jag har ägnat min dag åt planering, struktur och framtida upplägg. Låter hur tråkigt som helst men medans jag satt och fyllde almenackan med saker att göra framöver gav det mig en extra sporre, framåt! Jag har massar med små-mål att beta utav och se fram emot och hur kul är inte det, jag säger motiverande! 

 

Jag träffade en kille idag som också blivit lårbensamputerad, samma ben och lika högt upp som mig! Så det var ett perfekt tillfälle att utbyta lite erfarenheter!! Jag fick massa tips, ideer och demonstration utav protes! Han har det eftertraktade C-leg som jag tycker ser så bra ut, både till utseende och hur det funkar. Jag tror strakt på det benet men det finns mycket research kvar...undrar hur man hittar rätt i denna djungel? 

 

Jag hörde att intervjun jag gjorde på engelska for Golfing World tidigare i veckan visades på Viasat golf igårkväll!! Roligt! : )  Jag har i och för sig inte sett intervjun själv men jag ska hålla utkik framöver eftersom jag tror att den kanske kan komma att sändas igen. 

 

Nu har jag precis tränat lite gym och gud så skönt det var, hemmagymmet funkar fint emellanåt! Ikväll ska jag träffa min underbara vän Malin, ska bli så kul! 

 

Ha en bra kväll! 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-