World Championship Bokskogen

ej! 

 

På plats i Bokskogen, där world championship for diasbles går av stapeln! Det är för herrar och jag är där för att både titta, få inspiration och få nya kontakter. Första dagen jag anlände på hotellet var där ett urval av alla proteser du kab tänka dig, vilket forum nu när jag ska göra lite research inför vad jag senare ska fixa. För jag ser redan nu att det finns mycket fina grejjer på marknaden, alltså många möjligheter till förbättring!, l like it! 

 

Igår hade jag bokat in en tid för Dan, sjukgymnast. Vi tittade på hur min svingrörelse påverkar olika ställen på kroppen. Som jag redan misstänkt tar knät mitt mycket stryk, speciellt när man drar på några extra hästkrafter på drivern(!) jag måste flytta ut foten önnu mer och öva in en rörelse så att kag inte belastar mitt stackars knä, med andra ord behöver jag få svart bälte i alla core-övningar jag kan tänka mig. Det ska jobbas på! 

 

Senare på dagen åkte jag och martin ut till bokskogen där vi tränade lite. Sedan fick jag se en kille med kryckor, ett ben...det var inte mindre än Manuel De Los Santos! Kul!! Så fick jag äntligen hälsa och prata lite med honom vilket jag tyckte var jätteroligt. Han har varit min inspiration ända sedan jag var på sjukhuset, den dagen då jag tänkte att nu skulle jag fortsätta med golfen och att det vore så jäkla kul att någon gång träffa honom! Nu har jag gjort det!! : ) 

Nu ska vi två ha en liten clinic tillsammans runt övningsgreen, jag har mycket att lära där!, samtidigt som vi slår kommer Golfing World att filma!, ska bli jättekul!!

 

Kram Carro

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-