Wow-faktor !

Hej! 

 

Uppdatering från gårdagens spel kom lite sent, grattis i alla fall till Suzann Pettersen som avslutade med en kanon 64a(!)!! Riktigt grymt och värdig vinnare. 

Syster min hade det lite tungt de sista hålen på Killeen Castle, med en dubbel + en bogey som avslutning insåg vi att det var tufft att klara cutten denna gång. Men det kan inte gå vägen alla gånger.. 

 

Jag träffade Fanny ikväll, det var riktigt kul och vi hade ett bra snack. När man har surrat i några timmar blir man helt slut i huvudet och just nu sitter jag och "sorterar" allt vi pratade om. Något som fick mig att tänka till och reflektera över var min så kallade "wow-faktor". Den saken som driver oss framåt, får oss att göra spektakulära saker, bli "framgångsrika" - inte bara karriär utan läromässigt rika, det som gör att man inte ser några hinder i livet. Jag tror att man kan styra över sin egen väg att gå och att hindren ofta är så stora som vi själva gör dem. Som vi sa ikväll, man får hitta sin egen sanning. Jag tycker att det är väldigt intressanta ord och ville dela med mig utav det här i bloggen !

 

Gonatt ! 

Kram Carro 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-