Tournament director ?

Hej !

 

Nu har vi precis varit ute och tittat på Lollo som spelat, det var så roligt idag eftersom jag kunde åka med och titta överallt! : ) Imorse när jag fick min "range rover" (golfbil) framkörd såg jag att det stod Tournament Director på "huven". haha, så var man ännu mer uppgraderad ; ) 

Det är alltså den personen som har hand om hela tävlingen och ytterst ansvarig för det mesta. Så jag anade att det kunde bli en del frågor längs vägen, en rosa-klädd tjej med kryckor som kör i TD:s bil...det ser väl inte helt rätt ut kan jag tänka mig : ) men ändå ja jag fick frågor..!, - where can I move these ropes?, - are you in charge for....haha, det var bara att säga att man inte var i tjänst !

 

Lollo spelade för övrigt väldigt bra idag, drivarna hennes var grymma och järnslagen fina! Vi fick se birdie-chans efter birdie-chans men tyvärr var det inte många utav puttarna som gick i...hon noterade +2 och ligger på en 66e plats! Imorgon kör vi så det ryker! : )

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-