Portmarnock & Guiness

Hej! 

 

Idag är en lugn dag på Irland, Lollo har precis spelat in banan som är hur fin som helst!! : D naturen runt omkring är vacker och hålen har verkligen karaktär, banan känns lyxig, hur nu det känns :) 

 

Igår var en fantastisk dag, vi spelade Portmarnock Old course vilket var hur häftigt som helst! Banan ligger ute på en udde med utsikt över havet, mycket vacker, bra kondition, en riktig links-bana! Jag älskade banans karaktär och kunde bemästra den hyffsat, men det var svårt! Vi hade kul i bollen, det var jag, lollo och vår vän från irland, Ryan :)

 

Efter ronden åkte jag och Ryan in till Dublin, han visade mig stan och sedan gick vi på Guiness fabriken. Där guidades vi igenom 7 våningar om hur ölen tillverkas från början till slut. På högsta våningen fick man sig en egen Guiness som alla drack med utsikt över hela Dublin, häftig utsikt var det. Samtidigt kunde man njuta utav tavlor på kända personer som har varit där och druckit Guiness, senast var Obama som var där för dryga månaden sedan! Detta var alltså ett "turist-måste" då man besöker Irland : ) 

 

Nu ska vi iväg och utforska Irland ytterligare!, 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-