Rena rama VIP-resan

Hej!

 

På plats i ett mycket vackert land, irland!! Jag vet inte vad jag hade förväntat mig men det överträffade vad det än var, det är hur fint som helst här! Jag är redan förtjust i landet, även fast jag bara kan notera en vistelse på 6 timmar.

Resan hit gick bra, jag var lite fundersam på hur allt skulle te sig, det var ju första resan efter allt som hänt och jag visste inte hur det skulle gå att resa med protesen. Men det visade sig gå hur bra som helst!!, jag fick först och främst gå före hela incheckningskön, bli körd till gaten, upphämtad med bil precis utanför flyget och sedan eskort ända fram till bagagebandet!!, rena rama vip-resan! Jag hade ingen aning om detta innan, vilka "förmåner" man får, helt plötsligt! Måste säga att det kändes rätt så lustigt, men det var roligt! Citerar Lollo, - det här var ju skitbra, resa med Carro och man får gå före överallt och bli skjutsad genom flygplatsen, du får åka med mig överrallt !
Haha, ja tack gärna!!, det gör jag : )

 

Det känns hur bra som helst att vara med henne ute igen, jag är så glad och stolt att jag fixade det!! Vi anlände nyss till Killeen Castle "home of 2011 Solheim cup", där ett stort mäktigt slott mötte oss när vi kom fram. Golfbanan ser jättefin ut och jag kan tänka mig att den är vässad till tusen! Nu när vi kom fram skulle syster ut och göra första kollen på banan, jag var så sugen på att följa med men får lugna mig lite. Jag ska trots allt spela imorgon och vill inte vara helt slut då.

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-