Fin helg i Göteborg

Hej!

 

Jag vill börja med att tacka mina underbara vänner för en fin helg!, jag tog ledigt från träning och nötande och åkte till göteborg för att njuta utav sommaren samt komma bort för en stund. Det var riktigt kul!!, vi var på roxette-konsert, åt god mat och bara njöt! Det behöver man verkligen in i mellanåt!

Mitt andra lilla delmål är alltså avklarat det med, gud vad skönt det känns! Vi hade planerat denna helgen långt innan min operation och jag visste ju inte om jag skulle klara utav att ta mig dit, men jag gjorde det! : ) med hjälp utav mina fina vänner såklart, ni är ett stort stöd! Jag kan inte vara på bättre humör än när ett delmål är avklarat!, det är en så go känsla! En tanke är att ha små delmål varje dag!, förstå vad glad och go man skulle känna sig hela tiden! : D

Men så, nu tillbaka till vardagen! Mitt knä känns mycket bättre efter vilan förra veckan, så nu är det dags att gå på med mera träning. Det börjar bli dags nu när det drar ihop sig till swedish invitational!, det ska bli så kul! Något jag fått reda på är att det (i skrivande stund), inte är en enda tjej/dam som anmält sig i damklassen!!, vad betyder det?


Jo...i sådana fall ska jag spela med herrarna. Min första tanke var...- herregud vet ni hur lång banan är?, hur ska jag fixa det?
Det är dags att träna mera underarmar !!

 

Gonatt !
Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-