"Struttar" runt på två ben igen!

Godmorgon !

 

Dags att gå upp och göra dagens bestyr!, det är en ganska grå dag men ändå en sådan dag man får energi utav! på schemat idag står, nio hål på solslingan!(korthålsbanan) Eftersom mitt knä varit lite svullet, nästintill blått och har känts ganska överansträngt efter sm-veckan fick jag lugna ner mig (som skrivet) och har därför inte slagit en enda golfboll. Om jag sliter ut mitt enda ben, vad har jag då kvar?, nej jag vill inte tänka på det.

Jag använder mitt extra ben, min protes/otros mer och mer, det fungerar väldigt bra vilket jag är så tacksam för! På verkstaden sa de att den skulle passa mig i någon vecka innan alla mina muskler i låret skulle "förtvina". Något som för mig, som tränar och håller igång hela tiden, lät jättekonstigt!, det var inte vad jag hade "planerat" i alla fall. Så har det ännu inte blivit och jag ser fram emot att bygga mer! : )

 

Ha en bra dag, kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-