Never give up!

Hej!

 

Jag har efter många om och men fortfarande inte återhämtat mig från lag sm veckan. Det tog hårt på kroppen och jag känner mig helt seg och trött. Tänkte att jag skulle testa ett gympass för att se om kroppen kunde piggna till, men det blev motsatt effekt :), okej, jag som ändå har gått igenom detta borde väl ha lärt mig lyssna på kroppen. Det är det jag förespråkar så nu har jag bestämt mig för att vila. Det är enda sättet att komma upp på vägbanan igen!

 

Jag har börjat jobba lite mentalt mot mitt nästa golfmål!, Swedish Invitational som går av stapeln den 12-13 augusti på Bokskogen!! :), jag fick i dagarna reda på att Manuel kommer dit, det blir stort, han är en förebild för mig.

Just det mentala har jag funderat ganska mycket på, undrar egentligen hur mycket utav det som gjorde att jag kom till lag sm?, antagligen en hel del. Jag har lärt mig en så viktig sak utav just den veckan, det är att -aldrig någonsin ge upp, aldrig tappa hoppet utan tro. Det är så viktigt att tro och köra på sina drömmar, inga drömmar är för stora om man verkligen jobbar mot dem. Ibland måste man betala ett högt pris för att nå drömmarna, men är man beredd att göra det kan man gå hur långt som helst. Det tror jag verkligen på. Jag kommer nog alltid att tänka på lag sm 2011 och resan jag gjorde dit som ett riktigt bra exempel på det.

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-