Shades!

Hej!

 

Det har varit riktigt händelserika dagar och igår vad jag så trött att jag nästan inte visste vad jag hette, därav uteblivet inlägg i bloggen! Lag sm visade sig ta mer krafter än vad jag först trodde. Men allt tar ju energi, att träffa folk, spela, koncentration/fokus och min beslutsamhet att ta mig igenom veckan, som jag skrev innan, jag gav allt jag hade. Nu får jag betala priset!, var det värt det? = JA!, alla dagar i veckan!!

Ibland måste man våga kasta sig ut, betala priset för att sedan få sin belöning. Lämna den trygga världen för några minuter/timmar eller dagar. Det känns som att jag kastar mig ut (men med fallskärm), ibland är det lite läskigt och jag undrar vad jag håller på med, men så får jag påminna mig om att köra på.

 

Ikväll var jag med på karlstad golfklubb och delade ut priser under den pågående golfveckan. Idag var det prisutdelning för cancergolfen (som var igår) och optikhusets tävling. Jag tittade lite på deras priser innan utdelningen och fastnade för ett par guldiga Adidas shades!!, så jäkla snygga!! Det stod verkligen Carro på de solglasögonen!


Så började prisutdelningen och jag såg en efter en som "undvek" att välja "mina" glasögon. Så till slut var det bara tre glasögon kvar (däribland "mina") och sista priset skulle delas ut....och de blev kvar!!! Så kommer tjejen från optikhuset fram till mig och frågar, -vill du ha de här?
Gud vad jag blev glad!!, det var verkligen dragningskraft på dem! Tack så jättemycket!
Jag lägger ut bild på dem senare när jag bloggar från en dator!

 

Ha en bra kväll!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-