Magiskt, det var ordet

Hej!

 

Idag har karlstad-laget presterat fantastiskt bra!!, vi drog iväg direkt och avancerade till en fjärdeplats(!), från den tiondeplats vi låg på innan dagens spel. Jag är så stolt, inspirerad, överväldigad, imponerad och riktigt riktigt glad för oss alla! Våran prestation på bästboll är riktigt bra!!, -3 och -6!! Samt Julia/Jenny som noterade +1 på foursame.
Jag fick som känt spela foursame med syster, vi gick ut med en hel dos nervositet inför vad komma skulle. För vi visste längst in att vi var "tvungna" att spela bra för att klättra i tabellen och därifrån minska pressen på övriga rundor.

Så....nu gällde det verkligen!!, allt eller inget, ut med allt och lägga i växel 5, om inte mer!!!

 

Jag skulle börja slå ut på ettan, just innan kunde jag känna allt adrenalin som jag bara ville få ut, NU!! Snälla, tappa inte balansen, var det enda jag tänkte när jag ställde mig till bollen och svingade upp. Men det gick bra!! Puh...!!
En halvklack mitt i fairway och vi var iväg!!, jag var ute och spelade igen!, helt otroligt, det är helt otroligt. Fantastiskt roligt är det också : D minst sagt!

Så trillade första paret i på ettan, det kändes nästan overkligt. Tänk att jag kan spela igen, och jag kan till och med spela bra!!, jag kan bidra till att göra par, hur går det till?, det känns som att jag är i trans just nu och bara njuter utav att jag har uppnått mitt mål! Jag tror att det är det som gör att spelet bara kommer till mig, det är jag så tacksam för! Det spelar ingen roll att det är dåligt väder ute eller att någonting är halvdant just nu, jag är så himla glad att jag är här och jag njuter av varje sekund!

 

Så trillade nästa par i och på trean gjorde vi birdie!!, otroligt!, vart ska det sluta? Så höll vi på sådär ända tills vi kom till 15, - okej Carro, nu gör vi två birdies till! jag tänkte att, okej det låter svårt men vi kör, ända in i kaklet!, så drog jag i en långputt på 15 för birdie och syrran sänkte ytterligare en putt på 18 för att markera vår rond, +3!
Jag måste säga att det kändes som en vinst idag, en riktigt stor vinst. Jag har gått i mål och det med marginal, jag hade inte alls förväntat mig att jag kunde prestera bra, bara att jag kunde vara med, och det gör att allt känns extra bra!! tack syster, för att du är bäst och stöttar mig i allt! Vi hade så roligt idag och jag ljuger om jag inte säger att det här var den roligaste golfrundan jag någonsin spelat!! : D

 

Kram Carro

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-